Multilevel marketing


Najmä ženy a najmä počas materskej dovolenky premýšľajú, ako by mohli svoj rodinný rozpočet trochu zväčšiť. Nie je vôbec jednoduché vyžiť dnes s rodičovským príspevkom a preto, keď sú deti už o niečo väčšie, ženy majú možnosť na vedľajší príjem. Problémom však býva, že nemáme možnosť opustiť náš domov a preto ženy často vyhľadávajú možnosť online zárobku. Je niekoľko možností, ako si môžete zarobiť aj z domu. Jednou z nich je aj MLM alebo Multilevel marketing.

online biznis

Čo je MLM?

Multilevel marketing poznajú najmä ženy, ale nie je vylúčený ani pre mužov. Ide o budovanie vlastnej štruktúry, budovanie vlastného tímu v podobe predajcov, zákazníčok či manažérok. Ide o marketing, kedy najmä v oblasti kozmetiky ženy môžu využiť katalógový predaj. Pri MLM štruktúre však nejde o samotný predaj produktov, ako o vytváranie vlastného tímu. Ako sponzor  v sieťovom marketingu máte možnosť registrácie ďalších ľudí pod seba. Takýmto spôsobom, aj online, môžete vytvoriť tím a získavať provízie z nákupov a práce ľudí registrovaných pod vami. Možno si poviete, ak je to tak jednoduché robil by to každý.

online biznis

No pravdu vie, že Multilevel marketing nie je vôbec jednoduchý a nestačí zdieľať registračný link s mienkou, že prilákate množstvo ľudí. V takomto biznise musíte vedieť byť manažérka, musíte ľudí osloviť, musíte ich vedieť viesť. Iba správne líderka si dokáže vybudovať štruktúru, v ktorej ženy budú tvrdo pracovať a budú ju nasledovať. Pokiaľ máte odhodlanie a chuť tráviť nejaký čas na budovanie svojho tímu môžete sa tešiť na krásne provízie, ktoré sú častokrát vyššie ako bežné zamestnanie. Každá žena má možnosť skúsiť Multilevel marketing. Ide o skvelú možnosť ako si privyrobiť z domu. Na internete nájdete množstvo spoločností, ktoré využívajú Multilevel marketing na propagáciu a predaj, stačí si už iba vybrať.